Bikemotion vouwwedstrijd

Welkom bij ORI

Een ORI vouwfiets is excellent in wat hij moet doen; snel en eenvoudig vouwen en rijden als een hoogwaardige fiets. En dat niet alleen de eerste 3 maanden, maar jarenlang. Iemand die de slag te pakken heeft vouwt een ORI in 15 seconden. Dit is ongeveer de tijd die u gebruikt om een schoenveter te strikken. Eerst zien en dan geloven? Bekijk hier een filmpje waarin u ziet hoe snel u een ORI kunt vouwen.

 

Een ORI fiets is gemaakt om jarenlang plezier van te hebben. De duurzame, lichte frames en hoogwaardige vouwcomponenten (waaronder zelfsluitende koppelingen) zijn speciaal voor deze fiets ontworpen. Deze unieke eigen technologie wordt bij ORI gecombineerd met de beste componenten die beschikbaar zijn in de fietsindustrie. Het feit dat een ORI niet vouwt op de bovenste buis is een zeer belangrijk kenmerk van de fiets. Hierdoor ontstaat een fiets die stijver is dan de vouwfietsen waarvan het frame scharniert. En een stijvere constructie geeft meer rijcomfort.

 

In Engeland is het product onder de naam Mezzo inmiddels enkele jaren op de markt en een groot succes. In het BBC magazine Focus van januari 2007 is de ORI getest als beste vouwfiets beschikbaar op de Engelse markt. In het commentaar is te lezen dat de ORI de nieuwe benchmark is; zowel qua prijs als qua technology. Ook Cycling Weekly was in haar review van mei 2007 zeer positief over de fiets; het is een uniek design en een feest om er op te rijden. Het Enjoy Your Bike Magazine noemde de ORI één van de meest sjieke vouwfietsen ter wereld.

 

ORI vouwfietsen werden in 2005 in de Groot Brittannië geïntroduceerd. De fiets is ontwikkeld door een enthousiast team van ontwerpers die niet tevreden waren met de op dat moment op de markt beschikbare vouwfietsen voor dagelijks intensief gebruik. Het designteam dat ook Michael Schumacher tijdens zijn eerste F1 wereldkampioenschap op Benetton heeft geholpen heeft een bijdrage een het ontwerp geleverd. Het resulteerde in een unieke vouwfiets die uitblinkt in zijn veilige en gebruiksvriendelijke technologie.

 

Try Before you Buy!

Natuurlijk moet het gebruik van een vouwfiets geen kunst zijn. Het in- of uitvouwen van een ORI vouwfiets is dan ook een fluitje van een cent. Zeer snel en zonder enige moeite. Het ontwerp en de technologie die dit mogelijk maakt is wel een kunst op zich. Ervaar het zelf en test de speciale ORI Try Before You Buy vouwfiets om uzelf te overtuigen voor een ORI vouwfiets te kiezen.

 

Ga naar een van de deelnemende fietsdealers. Daar staat een ORI Try Before You Buy testfiets voor u klaar. Hiermee kunt u zelf ervaren hoe prettig dit staaltje fietsvouwkunst in gebruik is. Voor de adressen van de ORI dealers klikt u hier.

 

Kijk verder op deze site, bezoek één van de 50 ORI dealers om de fiets uit te proberen en schroom niet ons een mailtje te sturen als u nog verdere vragen over ons product heeft.


 

Amazing Wheels
Salland 5-7
1948 RE Beverwijk
T 0251 27 67 77
F 0251 27 67 99
Website
E-mail